Google Street View


Visa ditt företag på Google. Bjud in kunderna till en titt inomhus med Google Street View på Google Sök och Google Maps. När konsumenter söker efter företag använder de kartprodukter 44 % av gångerna. I genomsnitt leder 41 % av platssökningarna till ett besök på plats. Uppgifter med foton och en virtuell rundtur skapar dubbelt så stort intresse.

UAV Media är certifierad som Google Trusted fotograf. Jag tar hand om fotografering av verksamheten och skapar en virtuell rundtur för dig på Google. Du betalar bara en engångssumma för fotografering, inga löpande kostnader för att finnas på Google.

Bli synlig på Google sök
GoogleSokExempel

Ge kunderna rätt information vid rätt tillfälle, oavsett om det är köranvisningar till din verksamhet i Google Maps, öppettider i Google Sök eller ett telefonnummer som de kan klicka på i sina mobiltelefoner. Uppdatera informationen om ditt företag så ofta du vill. Från Google My Business (app eller webb) kan du redigera dina kontaktuppgifter, din verksamhetsbeskrivning, adressen till din webbplats och mycket mer. Se https://www.google.com/maps/about/partners för mer information. Det är enkelt att lägga till/visa rundturen på din egen hemsida eller på din Facebooksida.

Se vad andra säger om Google Street View


Exempel på virtuella rundturer från Google Maps

 

Exempel på virtuell rundtur med overlay